Ariston med

webstamp

Η Ariston Cover παράλληλα με την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της Ασφάλισης επεκτείνει την επαγγελματική της δραστηριότητα στο χώρο του Ιατρικού Τουρισμού.
Η στρατηγική αυτή απόφαση του Ομίλου Σιμιντζή, σε σύμπραξη με καταξιωμένους συνεργάτες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αποσκοπεί στην αξιοποίηση του Εθνικού Προϊόντος , του Ελληνικού Τουρισμού, σε συνδυασμό με τα διαχρονικά επιστημονικά επιτεύγματα της Ελληνικής Ιατρικής Κοινότητας.
Ιδρύοντας την Ariston Med , προσβλέπουμε στην ενεργή συμμετοχή μας στην προσπάθεια της χώρας μας να αναδείξει την αξία της μέσω της ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Με στοχευμένες ενέργειες Οργάνωσης & Marketing διασφαλίζουμε συνέργειες με εξειδικευμ΄ένους παρόχους, προάγουμε και αξιοποιούμε συνεργασίες με πιστοποιημένες ιατρικές μονάδες και ποιοτικά ξενοδοχεία σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.

Μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών προωθούμε το προϊόν του Ιατρικού Τουρισμού και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία και οφέλη για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Δυναμικό ξεκίνημα η παρουσίαση στην Ιατρική Κοινότητα της Leader Ariston Med (LeAr Med) και της καθοριστικής διαμεσολάβησης των Ασφαλιστών στο εγχείρημα του Ιατρικού Τουρισμού.

 

Στο Κέντρο Τύπου, Τέχνης και Πολιτισμού «Αμαρυσία», στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, η 1η συνάντηση – πάντα τηρουμένων των αποστάσεων για τον COVID 19 – όπου οι Med-Professionals παρουσίασαν σε ιατρούς συνεργάτες τους τη νέα συνεργασία με Δίκτυο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Εταιρειών Leader Ariston Med που πρωτοπορούν, έχουν δημιουργήσει κι επενδύουν δυναμικά σε ασφαλιστικό προϊόν που αφορά εξ ολοκλήρου στον Ιατρικό Τουρισμό, με στόχο την αύξηση της ροής των ταξιδιωτών υγείας από το εξωτερικό αλλά κι εγχώρια.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η ιδρύτρια των Med-Professionals κ. Ελένη Χόβρη, ο σύμβουλος οργάνωσης και μάρκετινγκ επαγγελματιών Υγείας κ. Κυριάκος Προκάκης, ο εκδότης της εφημερίδας «Αμαρυσία» κ. Χρήστος Ζαγκλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Leader Ariston Med κ. Γιάννης Σιμιντζής, ο Γενικός Διευθυντής της Leader Ariston Med κ. Γιάννης Σπανουδάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Leader Ariston Med κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NGN κ. Νικήτας Κουτσουράης, ο Διαχειριστής της NGN κ. Κωνσταντίνος Τσιμπούρης, ο κ. Μανώλης Αντωνόπουλος από την Τράπεζα της Ελλάδος, ο σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού και συντονιστής της Επιτροπής Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ο Ειδικός Παθολόγος κ. Κωνσταντίνος Χαλκιάς, ο Χειρουργός Θώρακος – Καρδιοχειρουργός κ. Ευάγγελος Κωνσταντινόπουλος, ο ιδιοκτήτης της Athens Assistance κ. Δημήτρης Κολινιάτης, ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης στο «Γένεσις Αθηνών ΑΕ» κ. Χάρης Δαμάσκος, ο Περιοδοντολόγος κ. Πέτρος Δαμουλής, ο Γυναικολόγος κ. Παναγιώτης Παπαλάμπρος, ο Καρδιοχειρουργός κ. Σωτήριος Πράπας, ο Αγγειοχειρουργός κ. Μάριος Μουστάρδας, ο Οδοντίατρος κ. Μάριος Κρομμύδας, ο γενικός διευθυντής της «Αθηναϊκής Θεραπευτικής» κ. Ανδρέας Χρυσανθακόπουλος, η πρώην βουλευτής Λάρισας, πρώην περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας κ. Βάσω Αλεξανδρίδου, η επιχειρηματίας κ. Φανή Λεβέντη, ο πρόεδρος Δ.Ε. στην ΚΟΙΝΣΕΠ – Συμβουλευτική «Δ-ΕΞΟΔΟΣ» κ. Χρήστος Λυμπεριάδης, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Leader Ariston Med κ. Αργύρης Κρανάκης, ο ασφαλιστικός πράκτορας με έδρα το Ναύπλιο κ. Σπυρίδων Πανταζής, ο Corporate Development στην Kord Group beauty care κ. Σπύρος Μάινας, ο Δικηγόρος κ. Ευάγγελος Μπάρλας και η ελεύθερη επαγγελματίας κ. Όλγα Μάλαμα.

Η ιδρύτρια των Med-Professionals κ. Ελένη Χόβρη, αφού ευχαρίστησε τους ιατρούς του Δικτύου για τη στήριξή τους, ανέλυσε το σχέδιο δράσης των Med-Professionals σχετικά με την προώθηση του Ιατρικού Τουρισμού, το οποίο χώρισε σε τρία σκέλη. Η προβολή των ιατρικών πακέτων και των ασφαλιστικών προϊόντων μέσω της πλατφόρμας του Ιατρικού Τουρισμού των Med-Professionals, μέσω δράσεων της Επιτροπής Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας του Υπουργείου Τουρισμού στην οποία συμμετέχει, μέσω εκδηλώσεων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Great Greece for Ever, που θα στοχεύει στον επαναπατρισμό των ομογενών μέσω του Ιατρικού Τουρισμού. Τόνισε ότι όταν υπάρχει εθνική πρωτοβουλία, ο ανταγωνισμός είναι στο εξωτερικό και όχι εντός της χώρας μας.

Η εκδήλωση συνέχισε με χαιρετισμό του εκδότη της εφημερίδας κ. Χρήστου Ζαγκλή, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τόνισε ότι η συζήτηση αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία για τον Ιατρικό Τουρισμό. «Ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο, το οποίο θα συνθέτει τα στοιχεία που ο καθένας έχει να διαθέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο συντονιστής των εμπλεκόμενων εταιρειών για το εγχείρημα του Ιατρικού Τουρισμού, κ. Κυριάκος Προκάκης, σύμβουλος οργάνωσης και μάρκετινγκ επαγγελματιών Υγείας, αφού ευχαρίστησε τον εκδότη της «Αμαρυσίας» για τη φιλοξενία, σημείωσε ότι έφτασε η στιγμή να μετουσιώσουμε το όραμα του Ιατρικού Τουρισμού σε πράξη μέσω ενός ασφαλιστικού προϊόντος.

Ο κ. Νικήτας Κατσουράης, Διευθύνων Σύμβουλος της NGN, αφού απαρίθμησε τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, εξήγησε τον ρόλο της στο εγχείρημα. Η NGN δίνει λύσεις σε θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τόσο οι ασφαλιζόμενοι όσο και οι ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει όλα τα εχέγγυα για τον Ιατρικό Τουρισμό. Ο διευθύνων σύμβουλος της Leader Ariston Med κ. Γιάννης Σιμιντζής συνέχισε, λέγοντας πως αυτό που πρεσβεύει η εταιρεία είναι το Gravitas (βαρύτητα).

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Leader Ariston Med κ. Γιάννης Σπανουδάκης, ο οποίος εξήγησε ότι η Leader Ariston Med αποτελεί σύμπραξη τριών έμπειρων ασφαλιστικών φορέων με μεγάλη εμπειρία στην εκπροσώπηση ασφαλιστικών του εξωτερικού. Το ασφαλιστικό προϊόν αφορά σε ιατρικές υπηρεσίες όλων των ειδικοτήτων για χρόνια ή μη νοσήματα. Υπάρχει ήδη συνεργασία με ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, brokers και tour operators στο εξωτερικό και με τους καλύτερους επιστήμονες στην Ελλάδα, πιστοποιημένα νοσοκομεία αλλά και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Μέσω των παραπάνω συνεργασιών στο εξωτερικό θα είναι σε θέση να προωθούν το προϊόν, ενώ είναι ήδη σε συζητήσεις με περισσότερες διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες για να εντάξουν το προϊόν στις προτεραιότητές τους. Η σύμπραξη αυτή αποτελεί μια ομάδα που δεν ικανοποιείται εύκολα και έχει αναλάβει κάτι ξεχωριστό, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν άλλοι.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιμπούρης, διαχειριστής της NGN, τόνισε ότι η διαχείριση θα είναι το εύκολο κομμάτι, εφόσον συνεργάζονται όλοι οι συντελεστές. Οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται όταν διαφορετικοί άνθρωποι κάνουν συνέργειες, ενώ σημαντικό είναι ότι καλύπτουν κάθε πτυχή του εγχειρήματος, νομικά, φορολογικά, οικονομικά, μεταφορικά, διαμονή κ.λπ. Η NGN παρέχει προηγμένες υπηρεσίες μέσω εξωστρέφειας.

Ο συντονιστής της Επιτροπής Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Υπουργού, σημείωσε ότι έχουμε χτίσει σε πολύ καλές βάσεις την επόμενη μέρα του Ιατρικού Τουρισμού και θα ακολουθήσει δημιουργία πλατφόρμας τόσο στο Υπουργείο όσο και στον ΕΟΤ, ενώ η βοήθεια του Υπουργείου θα είναι ουσιαστική.

Ο κ. Μανώλης Αντωνόπουλος, εκπροσωπώντας τον Υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος μετέφερε χαιρετισμό εκ μέρους του και υπογράμμισε τον υποστηρικτικό/ενθαρρυντικό χαρακτήρα της Τράπεζας σε ό,τι ενισχύει την οικονομία της πατρίδας.

Τη συζήτηση έκλεισε ο συντονιστής των εμπλεκόμενων εταιρειών κ. Κυριάκος Προκάκης, ενημερώνοντας ότι ήδη υπάρχει το πρώτο περιστατικό και εξήγησε πως αυτό που ακολουθεί είναι η περαιτέρω αναζήτηση και παρότρυνση προς τους agents, η εκπαίδευσή τους και η αποτελεσματική στόχευση. Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Το ασφαλιστικό προϊόν για τον Ιατρικό Τουρισμό είναι εθνικό ορόσημο και η σύμπραξη αυτή των Ασφαλιστικών Εταιρειών με τους Med-Professionals θα είναι το κλειδί για τη γρήγορη ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα, ώστε άμεσα να ευδοκιμήσει.

Leave a Reply